edrizzi® Vario Farbnebelabscheider

About

A

A doboz mint alap

Az edrizzi® Vario rendszer zseniális húzása a jelentéktelen dobozok rejtekében bújik meg: a festékködöt vákuummal átvezetik az élekből és nyílásokból álló komplex rendszeren, hogy maximális felvételt lehessen elérni. A felvevő felületek hatványozása, a különböző terelőrendszerek elrendezése és a centrifugális erő kihasználása teszi lehetővé a rendszer forradalmi felvevő kapacitását. Három különböző megoldás támogatja a különböző felületanyagok tulajdonságait a felvételnél. Ez a fejlesztés a festőipar minden alkalmazási területét lefedi, és az edrizzi® Vario típusai helyettesítik az eddigi edrizzi® Automotive rendszert. A tűzgátló hullámpapír feldolgozása (DIN 4102 tanúsítvány, a nehezen gyulladás vizsgálata, B1 építőanyag-osztály) teszi az edrizzi® Vario rendszert biztonságossá és stabillá az alkalmazásban.

B

A doboztól a rendszerig

 

A gyakorlatban minden rétegbevonó eljárás jellegzetes és nem felcserélhető. Minden alkalmazásban más festési helyzet adódik az anyagtól, berendezés-mérettől, alkalmazástól és légháztartástól függően. Ebből adódik az edrizzi®-rendszer leválasztási foka és felvevő kapacitása, mely az overspray akár max. 99 %-át is képes kezelni. A rendszerünkkel megszerzett sok éves tapasztalat után az eredmények mindig különbözőek, de mindig forradalmiak!

 

Az edrizzi®-eljárást keringetett vagy kimenő levegős üzemben használják. A hullámpapír dobozokat az építőkocka-modulrendszer elvén tetszőleges méretű teljes szűrőfelületté szerelik össze. Tartószerkezetül horganyzott lemezkeret szolgál. Javasolt az edrizzi® utószűrő-fokozat használata a berendezés leválasztási fokának optimalizálásához.

 

Utószűrőként különböző elemek állnak rendelkezésre, melyeket az alkalmazási területnek megfelelően tervezünk. A teljes telítettség után a festékköd-leválasztót és az utószűrőt gyorsan és rugalmasan, külön lehet kicserélni. Az edrizzi® Vario dobozokat, a megszáradt festékkel, kedvező költséggel lehet ártalmatlanítani az égető berendezésekben.

 

C

Anwendungsbereich

A felhordási eljárástól függetlenül az edrizzi® rendszert bármilyen tetszőleges berendezésben alkalmazni lehet: vízszintesen vagy függőlegesen, vagy kombináltan, fekve és állva beépítve. A legkisebb kézi szóróállástól az automatizált festőkabinokig. Az edrizzi® technológiát a meglévő rendszerekbe is egyszerűen és kedvező költséggel lehet utólag felszerelni. A sok éves alkalmazás révén különböző festési helyzetekben nagy tapasztalati értékkel rendelkezünk. A különleges megoldásokat a cég saját technikumában fejlesztjük és teszteljük.

edrizzi®

Brainflash-termék

edrizzi® auf LinkedIn  edrizzi® auf Google+