edrizzi® Vario Farbnebelabscheider

Honnan jövünk.
Hová megyünk.

edrizzi® Erfinder Michael Eder

 

Környezetvédelem és a kezdetek
Több mint 20 éve foglalkozunk intenzíven a környezetkímélő festékködleválasztással. A cég saját, lienzi technikumában az összes fejlesztés fókuszában az Overspray-problematika áll. Sok éves kutatással, a festőiparral és neves berendezés-gyártókkal szoros együttműködésben kooperálva forradalmi rendszereket fejlesztettünk ki a festékköd felvételére. Vállalatunk több futó szabadalma támogatja a számtalan nemzetközi festőüzemet a káros anyagokban gazdag festékhulladékok csökkentésében és elkerülésében.

 

A doboztól a rendszerig
Rendszerünk alapja a szabadalmaztatott edrizzi® festékköd-leválasztó, az ügyes, újrahasznosított kartonból készült doboz, mely a gazdaságos, környezetkímélő és ergonomikus festés szinonimájává vált. Az edrizzi® Vario dobozok helyettesítik az eddig edrizzi® Automotive-ot, és sokrétűségükben az optimális eredményt kínálják a festőipar valamennyi alkalmazási területére. A festékköd-leválasztás mellett a rendszert különböző utószűrő-fokozatokkal egészítjük ki.

 

Fejlődés
Hajtóerőnk a haladás. Az edrizzi®-megoldások sokrétűsége minden egyes új speciális alkalmazással növekszik. Ez a weboldal az edrizzi® rendszert magát mutatja be, mivel azt a gyakorlatban minden felületi helyzethez illeszkedően tervezzük meg. A különleges megoldásokat kihívásnak és továbbfejlesztésnek tekintjük.

 

Haladás a márkaképzésben is – az új edrizzi® Vario dobozok piaci bevetését arra használjuk ki, hogy új Corporate Design-ban mutatkozzunk be.

 

Az edrizzi®-rendszerrel fontos lépést tettünk az energia- és erőforráskímélő, felhasználóbarát festés felé. Jöjjön Ön is velünk ezen az úton.

Michael Eder, Feltaláló

edrizzi®

Brainflash-termék

edrizzi® auf LinkedIn  edrizzi® auf Google+